-
-
Tatar z łososia
-
-
Tajskie sajgonki
-
-
Pierożki gyoza
-
-
Mule po tajsku
-
-
Zupy : tom yum i tom kha
-
-
Kurczak z orzechami nerkowca
-
-
Tajski kurczak w sosie kokosowo- orzechowym
-
-
Tajska wieprzowina
-
-
Kurczak słodko- kwaśny
-
-
Wołowina w czarnym pieprzu
-
-
Tajskie suche curry
-
-
Zółte curry
-
-
Pad thai
-
-
Okoń w tempurze z warzywami z woka
-
-
Makaron udon z wieprzowiną i shiitake
-
-
Egg fried rice
-
-
Katsu udon
-
-
Mapo tofu
-
-
Poke vege
-
-
Poke z tuńczykiem
-
-
Poke z łososiem
-
-
Ebi
-
-
Salmon hosomaki
-
-
Philadelphia futomaki
-
-
Tamago strawberry roll
-
-
Ebiten lychee roll
-
-
Peanut futomaki
-
-
Tiger futomaki
-
-
Zestaw Aichi
-
-
Zestaw shiga
-
-
Zestaw Hokkaido
-
-
Zestaw Kioto
-
-
Zestaw Tokyo